älykäs intuitio – oivaltamisen uusi ulottuvuus

taustaa

INNERVERSITY kutsuu sinua oppimaan, jakamaan ja rakentamaan uutta: ajattelemaan uudella tavalla, ylittämään oman osaamisesi, ratkaisemaan mahdottomalta vaikuttavaa tai luomaan ennennäkemätöntä.

Mahdottomilta vaikuttavat ongelmat haastavat ylittämään tämän hetkinen tieto ja osaaminen. Tarvitsemme käänteentekeviä, briljantteja oivalluksia ja ylivertaisen nerokkaita ratkaisuja. Tässä auttaa terävä päättely ja kirkas, älykäs intuitio.

Älykäs intuitio on kykyä olla samanaikaisesti sekä avoin että erottelukykyinen riittävällä tarkkuudella. Mutta siltikään älykäs intuitio ei ole pääasia vaan se, mitä voimme tehdä sen avulla, yhdessä. Inspiroivaa matkaa uudenlaiseen oivaltamiseen sinulle ja meille kaikille!

Innerversityn takana työskentelee monialainen asiantuntijatiimi. Yhteyshenkilöinä toimivat:

23.3.2014 helsinki, Asta Raami

Asta Raami

Doctor of Arts, M.A. (new media) B.A. (graphic design) B.Ed.
asta.raami(ät)innerversity.org
050 56 26 555

Asta väitteli intuition käytöstä ja kehittämisestä Aalto-yliopiston Media Labista 2015, jossa hän toimi 15 vuotta opetus- ja tutkimustehtävissä. Väitöksen jälkeen hän on keskittynyt intuition potentiaalin tunnetuksi tekemiseen tiedeyhteisön ulkopuolella.

Astan teos Älykäs intuitio ja miten käytämme sitä (2016, Kustantamo S&S) käsittelee ihmismielen piilossa olevan potentiaalin hyödyntämistä asiantuntijatyössä ja luovuudessa. Asta on ollut kirjoittajana peruskoulujen uutta opetussuunnitelmaa käsittelevässä julkaisuissa Ajattelun taidot ja oppiminen (PS-kustannus 2016) sekä Sitran koulutuksen tulevaisuutta käsittelevässä julkaisussa Learning at The Edge of History (Palgrave McMillian, ilmestyy 2017) artikkelillaan Toward Solving The Impossible Problems. Astan väitöskirja Intuition Unleashed on vapaasti luettavissa verkossa.

Anu Yanar

Anu Yanar

Doctor of Philosophy, M.Sc. (Archit.)
anu.yanar(ät)innerversity.org
050 597 1357

Anu on valmentaja, kouluttaja ja fasilitaattori. Hänen ydinasiantuntijuuttaan on organisaatiossa ja yksilöissä piilevän osaamispotentiaalin tunnistaminen ja strateginen hyödyntäminen. Hän on kehittänyt transformatiivisen yksilö- ja ryhmäprosessien valmennusmallin vaativaa asiantuntija- ja johtamistyötä tekeville.

Anulla on 15:n vuoden kokemus opetuksen johtamisen kehittämisestä Aalto-yliopistossa sekä sitä ennen insinöörikoulutuksen kehittämisestä TKK:ssa. Anu on ollut 2000-luvun alkupuolelta lähtien mukana useissa korkeakoulutuksen laatujärjestelmien auditoinneissa ja laadunarvioinneissa sekä Suomessa että Norjassa (mm. Helsingin yliopisto, Laurea, NTNU). Vuonna 2000 Anu väitteli Englannissa (Oxford Brookes University) aiheenaan arkkitehtuurin suunnitteluopetuksen tietokäsitykset ja pedagogiikka.  Anu on myös toiminut kehitysjohtajana valmennusalan start-up-yrityksessä sekä käynyt Helsingin yliopiston kaksivuotisen työnohjaajan ja coachin koulutuksen.