älykäs intuitio – oivaltamisen uusi ulottuvuus

palvelut

Palvelumme koostuvat kolmenlaisista tuotteista: kertaluonteisista tilaisuuksista (rapid), pidemmistä prosesseista (slow & deep) ja asiakkaan kanssa yhteistyössä rakennetuista kokonaisuuksista (on demand).

rapid

AfterWork Intuition Clinic

Kehitä älykkään intuition työelämätaitoja ja verkostoidu Oivallus-klinikalla. 1,5 tunnin aikana voit työstää omaa kysymystäsi tai ongelmaasi itsellesi sopivalla tavalla kokeneiden valmentajien ohjauksessa. Oivallus-klinikka kokoontuu kerran kuussa Helsingin keskustassa. Katso päivämäärät tai varaa paikkasi.

Oivallus-klinikalla pääset hyödyntämään uraauurtavaa asiantuntemusta älykkäästä intuitiosta. Tule työstämään sinulle tärkeää aihealuetta. Kokeneet valmentajat auttavat sinua ylittämään tavanomaisen ajattelusi ja kehittämään intuitiokykyäsi. Klinikalla voit verkostoitua muiden teemasta kiinnostuneiden kanssa.

  • Opi hyödyntämään intuitiota osana asiantuntijuuttasi
  • Raivaa esteet oivallustesi tieltä
  • Kirkasta ja nopeuta päätöksentekoasi
  • Näe oleellinen keskellä kaaosta
  • Ota käyttöön älykkään intuition potentiaali
  • Verkostoidu ja keskustele sisäisestä tietämisestä

Vetäjät:
Intuitioasiantuntija Asta Raami, PhD ja vierailijat

Paikka:
UMA, Working Space, Pohjoisesplanadi 39 (Akateemisen kirjakaupan 3. krs).

Liput myynnissä Holvissa 40 €. Osta tästä omasi. Maksimi osallistujamäärä 20 henkilöä/kerta.

Moderoitu ohjelma alkaa klo 17.15 ja päättyy klo 18.45.

rapid

Luennot ja tapahtumat intuitiosta

Miten saada käyttöön oma, älykäs intuitio?
Miten arvioida intuition luotettavuutta?
Miten ylittää oma rajallinen ajattelu?

Inspiroidu älykkäästä intuitiosta ja oivaltamisen teemoista.

Tulevat tapahtumat ja luennot. Kysy luennoista ja ota yhteyttä.

Asta Raami, PhD luennoi suomeksi ja englanniksi älykkäästä intuitiosta ja rajoja rikkovasta oivaltamisesta.

Miten kehitän oman intuitioni lukutaitoa?
Miten virityn intuitioon ja haen sen kautta tietoa?
Miten älykäs intuitio auttaa mahdottomien ongelmien ratkaisussa?

Asta on ollut puhumassa mm. ekonomeille, juristeille, kansalaisjärjestöjen edustajille, lääkäreille, tutkijoille, mainosalan ammattilaisille, koulujen ja päiväkotien rehtoreille, audiovisuaalisten alojen tuottajille sekä useille yrityksille ja verkostoille. Kutsu Asta puhumaan Speakersforumin kautta tai ota yhteyttä teemoista Astaan.

Join Asta Raami in her thorough, highly competent, clear and accessible exposition on intuition and how it may be utilized to advantage in creative endeavors. She describes how anyone may enhance their natural intuitive capacities and learn to apply them constructively, not only her main focus of design but for the many other practical applications of intuition as well. This is an important contribution to a field not known for well informed and lucid explanations. I am pleased to be able to recommend it to all researchers, practitioners and aspirants of the intuitive arts.
~ William H Kautz, Director, Center for Applied Intuition ~

slow
&
deep

Älykäs intuitio® e-julkaisut

Opiskele älykkään intuition kehittämisen ja hyödyntämisen työelämätaitoja joustavasti, omaan tahtiin verkossa.

Älykäs intuitio® e-kirjat: Intuition lukutaidon ABC Julkistus 11.1.2018. 

Kokonaisuus sisältää kolme e-julkaisua:

  1. Tunnista luotettava intuitio. Kaikki intuitiiviset signaalit eivät ole tärkeitä tai virheettömiä. Intuition signaalien erottelukykyä voi kehittää, jolloin on mahdollista tunnistaa tärkeä ja luotettava tieto. On huomionarvoista, että tunnistamme intuition eri tavoin.
  2. Hae intuition kautta tietoa. Meillä on käytössämme monenlaisia intuitioita. Ne pohjautuvat erilaisiin tietopohjiin ja mielen eri prosesseihin. Intuitioita voi käyttää suunnatusti eli hakea intuition kautta tietoa, jota ei löydy muista lähteistä.
  3. Valjasta ryhmäintuitiot. Yksilöiden intuitioita voidaan tuoda yhteen. Asiantuntijuuden ja älykkään intuition yhdistelmistä syntyy tietämistä, joka auttaa täysin uuden oivaltamisessa ja ihmeiden ymmärtämisessä. Intuitioita yhdistämällä pääsemme kohti rajatonta, luovaa älyä, jolla ratkaisemme mahdotonta.

slow
&
deep

Älykäs Intuitio® työelämässä -koulutus

INNERVERSITY järjestää Helsingin Yliopiston (HY+) kanssa intuition työelämätaitojen kurssin. Kutsumme mukaan edelläkävijöitä, jotka tahtovat oppia rajoja rikkovaa asiantuntijuutta ja viitoittaa tietä oman alansa uusien toimintamallien kehittämiseen. Koulutukset käynnistyvät helmikuussa 2018. Hae koulutukseen.

Koulutuksen käytyäsi osaat:
hyödyntää älykästä intuitiotasi intentionaalisesti
hakea tietoa intuitiosi kautta
kehittää intuition lukutaitoasi
arvioida intuitiosi luotettavuutta
käyttää intuition menetelmiä ja työkaluja omassa työarjessasi

Koulutus rakentaa ymmärrystä päättelyn ja intuition yhteistoiminnasta sekä älykkään intuition hyödyntämisestä asiantuntijatyössä. Älykkään intuition teemaa tarkastellaan teorioiden, esimerkkien ja toiminnallisten harjoitusten kautta.

on
demand

Organisaatiolle, työyhteisöille ja tiimeille

Miten työskennellä yhä kompleksisemmassa ja nopeutuvassa työelämässä?
Miten valjastaa piilossa oleva luova ja intuitiivinen potentiaali hyötykäyttöön työyhteisössä?
Miten älykäs intuitio auttaa epävarmuuden keskellä ja tulevan ennakoinnissa?

Kehitä edelläkävijyyttä vaativassa asiantuntijatyössä. Tunnista piilossa oleva potentiaali ja ympäristön merkitykselliset signaalit kiihtyvän muutoksen keskellä. Valjasta rajoja rikkova ajattelu konkreettiseksi työelämätaidoksi.

On Demand -palveluja voi tilata niin yksilöille, tiimeille kuin verkostoillekin. Ne voivat olla valmiita paketteja tai yrityksen tarpeisiin räätälöityjä kokonaisuuksia. Fokuksessa voi olla älykäs intuitio, luovuus, ajattelun ylittäminen tai oivaltaminen. Teemat voidaan nivoa yrityksen toiminnan kannalta keskeiseen, ajankohtaiseen haasteeseen.

On Demand -kokonaisuuudet voivat koostua luennoista, oivallusklinikoista, koulutuksista tai henkilökohtaisesta asiantuntijatuesta. Ota yhteyttä: info(ät)innerversity.org.