älykäs intuitio – oivaltamisen uusi ulottuvuus

palvelut

Palvelumme koostuvat kolmenlaisista tuotteista: kertaluonteisista tilaisuuksista (rapid), pidemmistä prosesseista (slow & deep) ja asiakkaan kanssa yhteistyössä rakennetuista kokonaisuuksista (on demand).

rapid

AfterWork Intuition Clinic

Kehitä älykkään intuition työelämätaitoja ja verkostoidu Oivallus-klinikalla. 1,5 tunnin aikana voit työstää omaa kysymystäsi tai ongelmaasi itsellesi sopivalla tavalla kokeneiden valmentajien ohjauksessa. Oivallus-klinikka kokoontuu kerran kuussa Helsingin keskustassa. Katso päivämäärät tai varaa paikkasi.

Oivallus-klinikalla pääset hyödyntämään uraauurtavaa asiantuntemusta älykkäästä intuitiosta. Tule työstämään sinulle tärkeää aihealuetta. Kokeneet valmentajat auttavat sinua ylittämään tavanomaisen ajattelusi ja kehittämään intuitiokykyäsi. Klinikalla voit verkostoitua muiden teemasta kiinnostuneiden kanssa.

  • Opi hyödyntämään intuitiota osana asiantuntijuuttasi
  • Raivaa esteet oivallustesi tieltä
  • Kirkasta ja nopeuta päätöksentekoasi
  • Näe oleellinen keskellä kaaosta
  • Ota käyttöön älykkään intuition potentiaali
  • Verkostoidu ja keskustele sisäisestä tietämisestä

Vetäjät:
Intuitioasiantuntija Asta Raami, PhD
Valmentaja Anu Yanar, PhD

Paikka:
Kamppi, Meeting Park Kukontori
(Yrjönkatu 23 B, sisäänkäynti Kukontorilta) www.MeetingPark.fi

Liput myynnissä Holvissa 40 €. Osta tästä omasi. Maksimi osallistujamäärä 35 henkilöä/kerta.

Hintaan sisältyy kahvi, tee sekä pientä virkistävää välipalaa. Moderoitu ohjelma alkaa klo 17.15 ja päättyy klo 18.45. Tilaisuuden jälkeen voi halutessaan siirtyä jatkamaan keskustelua läheisiin kahviloihin.

Jokaiseen tilaisuuteen varaamme muutaman stipendipaikan opiskelijoille, äityslomalaisille tai työttömille. Stipendipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lyhyt perustelu ja päivämäärätoive lähetetään osoitteeseen info@innerversity.org.

rapid

Luennot ja tapahtumat intuitiosta

Miten saada käyttöön oma, älykäs intuitio?
Miten arvioida intuition luotettavuutta?
Miten ylittää oma rajallinen ajattelu?

Inspiroidu älykkäästä intuitiosta ja oivaltamisen teemoista.

Tulevat tapahtumat ja luennot. Kysy luennoista ja ota yhteyttä.

Asta Raami, PhD luennoi suomeksi ja englanniksi älykkäästä intuitiosta ja rajoja rikkovasta oivaltamisesta.

Miten kehitän oman intuitioni lukutaitoa?
Miten virityn intuitioon ja haen sen kautta tietoa?
Miten älykäs intuitio auttaa mahdottomien ongelmien ratkaisussa?

Asta on ollut puhumassa mm. ekonomeille, juristeille, kansalaisjärjestöjen edustajille, lääkäreille, tutkijoille, mainosalan ammattilaisille, koulujen ja päiväkotien rehtoreille, audiovisuaalisten alojen tuottajille sekä useille yrityksille ja verkostoille. Kutsu Asta puhumaan Speakersforumin kautta tai ota yhteyttä teemoista Astaan.

Join Asta Raami in her thorough, highly competent, clear and accessible exposition on intuition and how it may be utilized to advantage in creative endeavors. She describes how anyone may enhance their natural intuitive capacities and learn to apply them constructively, not only her main focus of design but for the many other practical applications of intuition as well. This is an important contribution to a field not known for well informed and lucid explanations. I am pleased to be able to recommend it to all researchers, practitioners and aspirants of the intuitive arts.
~ William H Kautz, Director, Center for Applied Intuition ~

slow
&
deep

Älykäs intuitio® verkkokurssit

Opiskele älykkään intuition kehittämisen ja hyödyntämisen työelämätaitoja joustavasti, omaan tahtiin verkossa.

Älykäs intuitio® asiantuntijatyössä, perusteet  Tulossa kesällä 2017. 

Ilmoittaudu sähköpostilistalle niin saat tiedon kun kurssi on julkaistu.

slow
&
deep

Koulutus

INNERVERSITY kutsuu mukaan edelläkävijöitä, jotka tahtovat oppia rajoja rikkovaa asiantuntijuutta ja viitoittaa tietä oman alansa uusien toimintamallien kehittämiseen. Koulutukset käynnistyvät syksyllä 2017.

Koulutuksen käytyäsi osaat:
hyödyntää älykästä intuitiotasi intentionaalisesti
hakea tietoa intuitiosi kautta
kehittää intuition lukutaitoasi
arvioida intuitiosi luotettavuutta
käyttää intuition menetelmiä ja työkaluja omassa työarjessasi

Koulutus rakentaa ymmärrystä päättelyn ja intuition yhteistoiminnasta sekä älykkään intuition hyödyntämisestä asiantuntijatyössä. Älykkään intuition teemaa tarkastellaan teorioiden, esimerkkien ja toiminnallisten harjoitusten kautta.

on
demand

Organisaatiolle

Miten työskennellä yhä kompleksisemmassa ja nopeutuvassa työelämässä?
Miten valjastaa piilossa oleva luova ja intuitiivinen potentiaali hyötykäyttöön työyhteisössä?
Miten älykäs intuitio auttaa epävarmuuden keskellä ja tulevan ennakoinnissa?

Kehitä edelläkävijyyttä vaativassa asiantuntijatyössä. Tunnista piilossa oleva potentiaali ja ympäristön merkitykselliset signaalit kiihtyvän muutoksen keskellä. Valjasta rajoja rikkova ajattelu konkreettiseksi työelämätaidoksi.

On Demand -palveluja voi tilata niin yksilöille, tiimeille kuin verkostoillekin. Ne voivat olla valmiita paketteja tai yrityksen tarpeisiin räätälöityjä kokonaisuuksia. Fokuksessa voi olla älykäs intuitio, luovuus, ajattelun ylittäminen tai oivaltaminen. Teemat voidaan nivoa yrityksen toiminnan kannalta keskeiseen, ajankohtaiseen haasteeseen.

On Demand -kokonaisuuudet voivat koostua luennoista, oivallusklinikoista, koulutuksista tai asiantuntijatuesta. Ota yhteyttä: anu.yanar(ät)innerversity.org tai asta.raami(ät)innerversity.org.

Älykäs intuitio –puheenvuorot

Asta Raami, PhD luennoi suomeksi ja englanniksi älykkäästä intuitiosta ja rajoja ylittävästä oivaltamisesta.

Oivallus-klinikka (1,5h tai 2,5h)
Työstä kysymystä, ratkaisua ja teemaa kokeneiden valmentajien ohjauksessa. Nopeatahtinen Oivallus-klinikka auttaa osallistujia ylittämään tavanomaisen ajattelun ja kehittämään älykästä intuitiota osana asiantuntijuutta. Sisältää pieniä harjoituksia intuitioon virittymisestä, intuition lukutaidosta ja luotettavuudesta. Pidemmässä työpajassa käytetään enemmän aikaa osallistujien henkilökohtaisen oivallusten tukemiseen. Tule kokeilemaan oivaltamista After Work Intuition Cliniciin.

Koulutus- tai kehittämispäivä (1-2pv)

Tunnista älykkään intuition potentiaali ja hyödynnä sitä osana työelämätaitoja.

Koulutuspäivä voidaan rakentaa intuitioon virittymisen, intuition lukutaidon ja luotettavuuden teemojen varaan. Päivä voi rakentua osallistujien teemojen varaan, jolloin lähdetään liikkeelle osallistujien omista tarpeista ja kysymyksistä.

Kehittämispäivä suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja se voi sisältää myös asiakkaan omaa ohjelmaa.

Koulutus- ja kehittämispäiviin sisältyy runsaasti intuition työelämätaitojen harjoittelua. Tavoitteena on, että oivallusten lisäksi osallistujat osaavat hyödyntää älykästä intuitiota konkreettisesti omassa työssään ja organisaation toiminnassa.

Valmennusohjelma (3-6kk)
Kehitä intuitiotaitoja tavoitteellisesti ja yksilöllisesti. Valmennusohjelman pitkä kesto ja harjoitteet tukevat yksilöllistä kehittymistä ja kestävää muutosta. Valmennusohjelmassa saat henkilökohtaista tukea koko ohjelman ajan. Intuitiokyvyn kehittäminen vaatii harjoittelua. Usein oleellista on irtipäästäminen rajoittavista virheuskomuksista, poisoppiminen vanhasta ja avautuminen uudelle. Tämä ei tapahdu hetkessä. Parhaat tulokset syntyvät pitkäkestoisessa valmennuksessa.

on
demand

Henkilökohtainen tuki

INNERVERSITY tarjoaa tukea asiantuntijoille tavoitteelliseen toisin ajatteluun ja tietämiseen. Kehitä älykkään intuition, oivaltamisen ja luovuuden työelämätaitoja.

Asta Raami ~ yksityiset tapaamisajat
Löydä uusi syvyys oman intuitioosi. Varaa henkilökohtainen tapaamisaika intuition kysymyksiin tai kehittämiseen liittyen. Aikoja voi varata myös pienryhmille. Ota yhteyttä: asta.raami(ät)innerversity.org

Anu Yanar ~ valmennukset ja coaching
Hyödynnä asiantuntijan ja esimiehen potentiaaliasi täysimittaisesti. Valjasta käyttöön nykyinen osaamisesi, löydä uusia luovia ratkaisuja tai syvennä työn merkityksellisyyttä yksilö– tai ryhmävalmennuksessa. Ota yhteyttä: anu.yanar(ät)innerversity.org

Coaching on suunnattu sinulle, jolla on joku tietty visio, konkreettinen tavoite tai oivaltavaa ratkaisua odottava ongelma mielessäsi. Haluat selkeämmin tunnistaa oman potentiaalisi ja luovuutesi, joiden avulla pääset tavoitteeseesi. Coaching auttaa myös purkamaan aikojen kuluessa mieleen rakentuneita rajoittavia uskomuksia, joista irti päästäminen vaikuttaa pysyvästi sekä työsi laatuun että hyvinvointiisi.

Merkityksellisyyttä työhön ja uraan – yksilö- tai ryhmäcoaching on suunnattu sinulle, joka uskot, että sinulla on paljon enemmän potentiaalia oman urasi tai oman toiminta-alasi kehittämiseksi kuin mitä pystyt hyödyntämään nykyisessä tilanteessasi. Haluat haastaa itsesi tekemään jotain aivan uutta, jotain paljon vaativampaa ja luovempaa – omassa työssäsi tai uusissa haasteissa. Valmennukset kestävät 6-10 kertaa ja sisältävät tavoitteellista työskentelyä oivaltamiseen virittävillä tavoilla.

Fasilitointi- ja osallistamistaitojen syventämistä johtamiseen ja esimiestyöhön. Huomio on valmentavan johtamisen kokonaisvaltaisessa ja konkreettisessa kehittämisessä. Valmennuksen aikana työskentelemme sinulle ajankohtaisten johtamis- ja fasilitointihaasteiden ratkaisemiseksi. Tavoitteena on viedä osaamisesi yhä luovemmalle ja vaativammalle tasolle. Osaat jo käyttää sujuvasti erilaisia menetelmiä, mutta ja haluaisit päästä seuraavalle tasolle oivaltamalla uusia näkökulmia ja kehittämällä toimintatapojasi niiden pohjalta. Teemoina mm. tilanteiden arkkitehtuuri, tilanneviisaus sekä läsnäolon laatu ja merkitys.